Среда, 08.05.2024, 21:34
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » Архив материалов


Грошей на армію не вистачає. Хоча пересічному українцю здається,що українську армію фінансує лише український народ,за допомогою волонтерів. Підтверджують це і ті, хто безпосередньо приймає участь в АТО. Втім,міністр оборони зазначив,що до кінця року армія фінансами забезпечена. Також,пан Полторак розповів про прозорість закупівель речей для потреб арміі. До департаменту Міністерства оборони введено вісім нових осіб, які контролюватимуть схеми закупівлі. Та, здається, враховуючи, наш менталітет, над тими вісьмома,треба ще пару трійку спостерігачів. Хоча і у такому випадку результат не гарантований.
Просмотров: 274 | Добавил: Ксана | Дата: 13.11.2014 | Комментарии (0)


Наприкінці сезону збирання врожаю херсонські податківці перевірили роботодавців аграрної галузі. З’ясувалося, що на сільгоспроботах без оформлення у них працювали більше 6 тисяч осіб. Підприємців змусили офіційно оформити більше половини найманих працівників і розрахуватися з усіма в повному обсязі.
Сподіваючись на відсутність перевірок у рамках мораторію на перевірку бізнесу, роботодавці аграрної галузі Херсонщини порушують законодавство. Представники державної фіскальної служби області з’ясували, що підприємці недораховують заробітну плату своїм працівникам, а з деякими не оформлюють трудові взаємини. Відтак, приховують і податки на доходи, і виплати єдиного соціального внеску. Розповідає заступник начальника обласного управління фіскальної служби, начальник відділу оподаткування фізичних осіб Олексій Юсов.
... Читать дальше »
Просмотров: 266 | Добавил: Ксана | Дата: 12.11.2014 | Комментарии (0)



На Херсонщині посилюють охорону адміністративних будівель, особливо у прикордонних районах області. Зробити це планують у стислі терміни. Залучатимуть на варту не приватні фірми, я винятково державну службу охорони.
: Офіційні особи вже вказують на зацікавленість певних осіб до адміністративних будівель та про намагання зайти всередину й сфотографувати охорону. Приміщення райдержадміністрації голова ХОДА Андрій Путілов називає своєрідним блокпостом, а відтак наполягає на цілодобовій охороні.
Варту посилюють в усіх адміністративних будівлях. Найперше у прикордонних районах. До роботи підключатимуть не приватні охоронні структури, не співробітників міліції чи армійців, а працівників державної служби охорони. Воєнізовану безпеку влада обіцяє підтримати коштами з обласного бюджету.
Просмотров: 275 | Добавил: Ксана | Дата: 12.11.2014 | Комментарии (0)

Партія ''Батькіащина'' наполягає на введенні військового стану та переходу економіки краіни на військове положення. Цікаво, що про необхідність продовження активних військових дій ''до победного конца'' наполягають, здебільшого представники чоловічоі статі, яким при такому палкому бажанні захищати Вітчизну варто було б відправитись на фронт. Та на гучних словах патріотизм ''Батькіащини'' закінчується. Цікаво, кому в цій краіні це ще не зрозуміло. Вдало опонує представникам ''войовничоі Юлі'' не меньш активна білявка Ольга Богомолець, закликаючи вирішити конфлікт у будь-який, тільки не військовий ,спосіб. Для переважноі більшості краіни, цей варіант є бажанішим. А якщо відкинути емоціі і придивитись за політичними перемовинами, які залишаються для пересічного украінця непомітними, то висновки напрошуються самі. Оскільки Богомолець ,якби вона від того не відхрещувалась, проектом Порошенка (простим підтвердженням того є той факт, що під час президентських перегонів іі штаб знаходився у шт ... Читать дальше »
Просмотров: 232 | Добавил: Ксана | Дата: 11.11.2014 | Комментарии (0)


Підпис до фото: Сходка мешканців південної частини Великої Лепетихи із Галиною Зінченко - помічником народного депутата України Миколи Дмитрука

Ми боїмося чинити добро, тому що не впевнені, що нам за це віддячать. Хотілося би скинути ці обмеження і просто робити добро - безкорисливо, не сподіваючись на вигоду. Адже від цього можна отримати велику, безмежну радість. І найщасливіші ті люди, хто вміє допомагати іншим по волі своєї душі.

Звичайно, можна бути народним депутатом з волі випадку чи тверезого розрахунку, але, на щастя, не перевелися інші люди. Близько півсотні мешканців південної частини селища Велика Лепетиха прийшли на сходку, порадіти один за ... Читать дальше »
Просмотров: 356 | Добавил: Ксана | Дата: 10.11.2014 | Комментарии (0)

У зв’язку з початком опалювального сезону проведено семінар-нараду в міському комунальному підприємстві «Херсонтеплоенерго», за участю фахівців теруправління Держгірпромнагляду у Херсонській області.

Під час семынару з працівниками служб охорони праці та посадовими особами підприємства опрацьовано заходи щодо попередження нещасних випадків та аварій при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, а саме обслуговування та експлуатації котельного обладнання.

Спеціалісти комунального підприємства прозвітували про роботи, проведені до початку опалювального періоду, щодо реконструкції об’єктів котлонагляду, спрямованої на безпечну експлуатацію опалювального обладнання, підвищення ефективності теплозабезпечення споживачів та економію енергоресурсів.

Основні заходи стосуються реконструкції котелень, теплопунктів, магістральних теплотрас, заміни насосно-силового обладнання, впровадження автоматичного управління електроприладами, заміни застарілих котлів на ... Читать дальше »
Просмотров: 258 | Добавил: Ксана | Дата: 10.11.2014 | Комментарии (0)


Херсонские предприниматели были сильно удивлены, получив ''письма счастья'' от местной милиции. В обращении к бизнесменам имелось требование предоставить информацию, которая в цивилизованном обществе является конфедициальной. Да и в нашей стране, если верить Конституции, может быть обнародованной в случае возбуждения уголовного дела. Речь идет о деловых партнёрах - с адресами, счетами, суммами оборотов и т.д ,и т.п. На вопрос, на каком основании необходимо предоставить то, что является коммерческой тайной, вразумительного ответа не последовало. Была лишь ссылка на постановления начальника милиции, но копия документа, на который ссылались, приложена не была. Вероятно, и у милиции есть понимание, что действуют они, мягко говоря - не по закону. Хотелось бы, что бы пришло и осознание еще кой чего: народ переживший ''отжимание ... Читать дальше »
Просмотров: 296 | Добавил: Ксана | Дата: 07.11.2014 | Комментарии (0)



Мабуть, за всю свою історію село Маринське не бачило стільки зажурених людей, як тієї скорботної п’ятниці. Ховали бійця, який загинув у зоні АТО. Зійшлися­-з’їхалися звідусіль. Провести в останню дорогу Вадима Шешеню прибули сотні земляків майже з усіх сіл району та райцентру. Приїхало чимало військових, серед яких були і його побратими – бійці спецпідрозділу, був і товариш Вадима, який виніс його непритомного з поля бою. Та, на жаль, врятувати хлопця не вдалося. Вони були з­поміж тих, хто боронить Донецький аеропорт… На похорон відпустили й молодшого брата загиблого, який служить у Маріуполі.

Прощаючись на цвинтарі зі своїм бойовим товаришем, один із бійців спецбатальйону сказав, що війна прийшла звідти, звідки її не очікували, і нині, в час оголошеного перемир’я, іноземні бойовики організовують бойові ... Читать дальше »
Просмотров: 328 | Добавил: Ксана | Дата: 06.11.2014 | Комментарии (0)



У Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша люблять експериментувати. Окрім традиційних майданчиків – великої сцени, театру-кафе і підмостків, розташованих під дахом будівлі, вистави грають на вулиці, в лісі і навіть на воді. Днями в театрі з’явився четвертий сценічний майданчик – уже у підвалі.
У жовтні херсонські театрали поставили власний рекорд - за місяць зіграли 46 вистав. До кінця року обіцяють поставити чотири прем’єри. Для кількох із них, місцем для театральних інновацій стане нова сцена - напівтемне приміщення в так званому індустріальному стилі. Жодних вікон. Бетонні стіни. Мінімум декору. Це підвал херсонського театру, а тепер за сумісництвом ще й нові підмостки для артистів. Говорить генеральний директор - художній керівник театру Олександр Книга. Нову с ... Читать дальше »
Просмотров: 286 | Добавил: Ксана | Дата: 06.11.2014 | Комментарии (0)



На бойове чергування вже заступила 208-а гвардійська бригада військ протиповітряної оборони. Вона забезпечуватиме захист південних кордонів України.
Уже півтора року, як військова частина, дислокована у цюрупинських лісах, існувала лише номінально. Застарілу техніку було законсервовано, а виїзди на полігон для практичного навчання малочислений особовий склад здійснював зрідка. Тепер тут знову вирує життя. Для цього довелося повертати кваліфіковані кадри, звільнені чи переведені до інших підрозділів, через розформування частини. А також привезти оновлений зенітно-ракетний комплекс. Установлені ракети комплексу С-300 не нові, до цього вони базувалися в інших військових частинах. Техніку, на замовлення "Укроборонпрому" відремонтували та доукомплектували на одному із вітчизняних підприємств. Розповідає заступник ... Читать дальше »
Просмотров: 567 | Добавил: Ксана | Дата: 05.11.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 22 23 »
Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0