Воскресенье, 19.05.2024, 21:16
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » Архив материалов



Просмотров: 286 | Добавил: Ксана | Дата: 04.11.2014 | Комментарии (0)


Рідні і близькі чекали на їх повернення довгі два з половиною місяці. Хлопців вдалося звільнити завдяки зусиллям волонтерів і спецслужб.
На плацу херсонської військової частини колишніх бранців зустрічали батьки, дружини, родичі та друзі. На повернення своїх захисників вони чекали майже 70 діб. Мати військового Дмитра Бурсова розповіла, що хоча сина не бачила майже 4 місяці, 2 з половиною з яких він провів у полоні, не впливатиме на його рішення стосовно подальшої служби.
Останню годину перед приїздом своїх підлеглих, командир підрозділу підполковник Вадим Матвєєв нервово курив одну сигарету за іншої. Увесь цей час він тримав зв'язок зі своїми хлопцями, їх рідними, волонтерами та деенерівцями. Заспокоївся зовні, лише коли автобус із нацгвардійцями заїхав на територію військової частини. Офіцер розповів, що 1 ... Читать дальше »
Просмотров: 245 | Добавил: Ксана | Дата: 04.11.2014 | Комментарии (0)



Чи можна виміряти батьківську любов і піклування грошима-на це запитання у разі розлучення в українському законодавстві є відповідь-аліменти,чверть від прожиткового мінімуму сплачує один з батьків,у багатьох випадках в Україні це батько. Юристи говорять,що трапляються випадки,коли дитина залишається з батьком,але пригадати такі випадки на Херсонщині,коли аліменти сплачувала мати не можуть. Цікавий факт,але розмір аліментів може змінюватись,якщо сторона,що сплачує аліменти опиняється у скрутному матеріальному становищі(втрата роботи,хвороба),то суд може зменшити суму виплати. Також аліменти можуть збільшитись,якщо сторона,що сплачує починає заробляти більше. В такому випадку,інша сторона що отримує аліменти повинна надати суду докази,які без сторонньої допомоги фахівців,не реально отримати самостійно. Тож,якщо мати д ... Читать дальше »
Просмотров: 277 | Добавил: Ксана | Дата: 04.11.2014 | Комментарии (0)

Для того аби постачати воду на територію Автономної республіки Крим в кабінеті Міністрів вирішили побудувати дамбу, що мати змогу взагалі обмежити постачання води на півострів,а при бажанні кримців споживати воду з материкової частини,вони повинні вкласти угоду з українськими постачальникам. Ідея непогана, та хто знає скільки води ще стече, доки ми ту дамбу збудуємо. Для народного гаманця, здається,було б дешевше залишити так як є. Бо ж про ''великі'' забудови Уряду всіх часів ми прекрасно все знаємо.
Просмотров: 229 | Добавил: Ксана | Дата: 04.11.2014 | Комментарии (0)


У нас, слава богу, не было войны, но ямы на дорогах такие, что создаётся впечатление, что военные действия только закончились. Водители к ЯМАМ привыкли. Учитывая, что некоторые из них не латаются долгие годы, водители знают их места расположения наизусть ,стараясь их объезжать. Но согласитесь преступно, со стороны местных властей, брать с водителей деньги за парковку в том месте, где ямы таких размеров, что может провалиться даже танк. И это все в самом центре города.
Просмотров: 235 | Добавил: Ксана | Дата: 04.11.2014 | Комментарии (0)


Херсонцы активно обсуждают телевизионные дебаты между Одарченко и Спиваковским,которые прошли на телеканале ''Скифия''. Одарченко был в гордом одиночестве, Спиваковский пришёл с группой поддержки, которая улюлюкая пыталась поддерживать кандидата, что в свою очередь вызвало удивление у журналистов, ведь вроде бы образованные люди пришли....От ощущения образованности и пристойных манерах у зрителей не осталось и следа, после того как кандидаты начали поливать друг друга грязью .Спиваковский пользовался советами журналиста Лиды Григорьевой, Одарченку тексты шлифовал сам Виталий Бронштейн. Зрелище было удручающее.Пару тройку таких дебатов и народ на выборы вообще перестанет ходить, ведь дурь каждого была настолько видна, что многие просто выключили телевизор.
Просмотров: 212 | Добавил: Ксана | Дата: 31.10.2014 | Комментарии (0)

Правый Сектор хочет люстрировать генерального директора херсонского телевидения.Такое заявление появилось в сети и нормальных пользователей натолкнуло на определённые размышления.Во-первых,кто такие этот правый сектор в Херсоне?Что мы,херсонцы о них знаем?Кроме того,что у некоторых из них есть криминальный шлейф из прошлого.Так почему эти парни решили,что они имеют право кого-то судить.Общественность города давала им такие полномочия?Их права задекларированны какими-то нормами украинского законодательства?Или,на худой конец, они представители силы,которой доверяет Украина.Судя по результатам прошедших выборов это проигравшая сторона.Так почему общество молчит,не реагируя на подобные заявления.Ведь завтра им взбредет в голову люстрировать ВПС или вашу жену.Все это похоже на варварские самосуды.Ведь в нашем небольшом городе люстационных комитетов скоро будет больше чем самих жителей.Это при том,что в стране,если кто забыл есть законно избранный Президент и вся вертикаль власти.Кстати,хот ... Читать дальше »
Просмотров: 225 | Добавил: Ксана | Дата: 31.10.2014 | Комментарии (0)


Херсонщина буде із рибою - триває зариблення природних водойм пониззя Дніпра та заток Каховського водосховища. У водойми області випускають молодь білого амура, товстолоба, коропа та інших цінних видів риб. Роботи проводяться за кошти користувачів і громадських організацій, які здійснюють рибний промисел.
Більша частина популяції промислових видів риб на Херсонщині відтворюється в штучних умовах. Мальки риб зростають під пильним наглядом на спеціальних заводах. Керівник дільниці товариства «Сатурн-ЄКО» Віталій Гаврилюк говорить: нині у них гаряча пора - зі ставків виловлюють цьоголіток для подальшого зариблення водойм Херсонщини.
Аби отримати квоту на вилов риби, користувачі промислових водойм, зобов’язані провести зариблення. Голова Херсонської міської ради товариства українських мисливців і рибалок Анатолі ... Читать дальше »
Просмотров: 200 | Добавил: Ксана | Дата: 31.10.2014 | Комментарии (0)

За 9 місяців поточного року кількість постраждалих на підприємствах, в установах та організаціях Херсонської області зменшилася на 17,3% і склала 62 особи. Загинули на робочому місці 6 осіб, тоді як за 9 місяців 2013 року смертельні травми отримали 7 працівників.

Типовими причинами нещасних випадків є невиконання посадових обов’язків та незадовільне функціонування служби управління охороною праці; протиправні дії сторонніх осіб; невиконання потерпілими вимог інструкцій з охорони праці; порушення правил безпеки руху; порушення вимог безпеки під час експлуатації обладнання, устаткування, машин, механізмів тощо.

Кількість травмованих на виробництві збільшилася в енергетиці, хімічній та газовій промисловості; зменшилася в соціально-культурній сфері, машинобудуванні, харчовій промисловості, на підприємствах пошти і зв’язку, деревообробки, в сільському та житлово-комунальному господарстві тощо.
Просмотров: 257 | Добавил: Ксана | Дата: 31.10.2014 | Комментарии (0)

…принесли прошедшие парламентские выборы, сегодня, сказать тяжело, единственное, что понятно определённо, особой радости и приподнятого настроения в украинцев не наблюдается. Херсонский избиратель мало чем отличался от среднестатистического украинского показателя, демонстрируя своё отношение к происходящему достаточно низкой явкой .Правильным ли был ход тех, кто не нашёл в избирательных списках близких себе по духу, либо же тех, кто хоть каким-то образом отображал мысли и желания народа, и просто не пришёл голосовать, опять таки, сказать сложно. И кто из политических сил воспользовался теми не использованными бюллетенями - опять вопрос. Ведь никто из простых украинцев не поверит, что на выборах все обошлось без нарушений. Сложно вериться и в то, что новая власть не использовала старые методы, хотя, некоторые отмечают, что ''злочинна влада ''отдыхает. Но нравиться нам это или не нравиться, выборы состоялись, порадовав украинцев невероятным разнообразием, в некоторых местах весьма агресс ... Читать дальше »
Просмотров: 201 | Добавил: Ксана | Дата: 30.10.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 22 23 »
Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0