Понедельник, 20.05.2024, 01:12
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » Архив материалов
Означает ли это улучшение отношений или действие определённых договоренностей? Те, кто смотрит российские каналы, за последнее время узнали о родной стране много ''удивительных фактов. Украинские СМИ пытались отвечать тем же. Но дело не в этом, в последнее время, нападки на Украину, к сожалению, не прекратились, но стали, если так можно сказать, мягче. Что является решающим фактором в этом случае, рядовому Украину во век не догадаться. Но очень хочется верить в то, что ситуация загнанная в угол, все же сдвинется с мёртвой точки. И опасения людей, что после выборов ситуация в зоне АТО снова обостриться, окажутся пустыми страхами.
Просмотров: 217 | Добавил: Ксана | Дата: 29.10.2014 | Комментарии (0)


Будут ли следовать в Херсоне священники Киевского патриархата рекомендациям своего киевского начальства и не причащать коррупционеров? Или же это новаторство требует дополнительной подготовки. То есть, должен ли прихожанин приходить на таинство исповеди с справки о доходах и месте работы, или же батюшки будут эти сведения добывать самостоятельно. Ведь без данной информации как простому служителю божьему отличить честного прихожанина от алчного чиновника. А если говорить серьёзно, то увлечённые борьбой за власть святые отцы, похоже, забыли об основополагающих канонах христианской веры. Возможно, следует волонтерам занести им пару Библий, чтобы освежить в отупевшем от жажды власти мозгу простые христианские постулаты. И напомнить, что священник не судья....Но, похоже суд для такого будет строгий, правда уже не здесь
Просмотров: 247 | Добавил: Ксана | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

А в Киеве говорят, что на Херсонщине проблем нет. По центральным каналам украинского телевидения проходят избирательные марафоны. Названы несколько проблемных округов по стране. Несмотря на то, что многие наблюдатели отмечали совсем неправомерные вещи на избирательных участках, Херсонщина в зону проблемности не вошла. Об этом рассказал в своём интервью Дементий Белый, представляющий комитет избирателей. По словам Белого, все прошло просто замечательно, по всей области замечено около сорока нарушений, причём настолько мелких, что их признано такими, которые не влияют на ход выборов. А сам Белый стал таким белым и пушистым, что про хамские выходки прошлого можно просто забыть ,прекрасно понимая почему он стал таким.
Просмотров: 205 | Добавил: Ксана | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)


Новокаховчане, проголосовавшие за Николая Дмитрука, с возмущением утверждают, что их голоса просто украли. Это выяснилось во время разговоров: «кто за кого голосовал». Подсчет количества избирателей, точно поставивших галочку напротив фамилии Дмитрука, не совпал на многих участках, с указанным количеством проголосовавших в протоколах. Большинство избирателей, целенаправленно пришедших проголосовать за Николая Дмитрука – это представители его штаба, наблюдатели, все со своими семьями, родственниками и друзьями, а также горожане, поддерживающие кандидата, оказались неучтенными в бюллетенях. Как рассказал новокаховчанин, голосовавший на участке №650599 (больше 1тысячи избирателей), ... Читать дальше »
Просмотров: 260 | Добавил: Ксана | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

У день голосування на Херсонщині представники Комітету виборців України зафіксували близько півсотні порушень виборчого законодавства. Лише чотири з них називають грубими. Це незаконне голосування солдатів за кандидатів-мажоритарщиків, видалення спостерігачів із дільниць та кілька випадків, які схожі на проведення так званої каруселі. За двома останніми фактами представники КВУ із заявами звернулися до міліції та СБУ.
Найбільша кількість претензій у представників КВУ до незадовільного рівня підготовки членів виборчих комісій. Ще один блок порушень - агітація в день голосування кандидатами та політичними партіями. Занепокоєння викликала й велика кількість, так званих мертвих душ у списках. За різними оцінками лише в Херсоні йдеться до кількох тисяч.
Та лише 4 із півсотні порушень в КВУ вважають грубими. Серед них - незаконне голосування солдатів за кандидатів-мажоритарників, видалення в день голосування спостерігачів і кілька випадків, схожих на проведення так званої карус ... Читать дальше »
Просмотров: 223 | Добавил: Ксана | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)



Національна спілка журналістів України та Координатор проектів ОБСЄ в Україні запрошує журналістів до участі в тренінгах, присвячених підвищенню знань та удосконаленню практичних навичок роботи з онлайн-медіа. Тренінги відбудуться у листопаді у Львові (6-7 листопада), Києві (13-14 листопада), Одесі (20-21 листопада), Дніпропетровську(27-28 листопада).
Тренінги складатимуться з наступних сесій:
1. Веб-аналітика (тенденції онлайн-медіа, переваги та недоліки існуючих систем веб-аналітики, поведінка читачів на сайті, баланс між дотриманням професійної етики та приваблення аудиторії).
2. Візуальний контент (особливості роботи з візуальним контентом, правила створення мультимедійних історій, етика фото- та відеозйомки, використання гаджетів для створення відеорепортажів).
3. Соціальні медіа (в ... Читать дальше »
Просмотров: 227 | Добавил: Ксана | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)


Укладено договори з трьома компаніями-перевізниками області, що забезпечуватимуть транспортом Збройні Сили України.

Про це повідомив заступник начальника управління транспорту, дорожньої інфраструктури та зв'язку облдержадміністрації Петро Дементьєв на виїзному засіданні Ради оборони області, яке провів голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов.

За інформацією управління, наразі продовжує координуватися робота з надання транспорту для перевезення військовослужбовців, а також мобілізованих на збірні пункти.

Крім того, на автозаправних станціях області створено незнижуваний запас пально-мастильних матеріалів для доставки транспортних засобів до пунктів передачі військовим формуванням на період мобілізації.

«В умовах того, що Херсонщина стала фактично прикордон ... Читать дальше »
Просмотров: 227 | Добавил: Ксана | Дата: 22.10.2014 | Комментарии (0)

З початку року на Херсонщині зібрали майже півтора мільйона гривень шефської допомоги для військовослужбовців області. Особливу увагу приділяють солдатам, які охороняють спокій на кордоні із Кримом. Та окрім, матеріально-технічного забезпечення, волонтери не забувають про моральну підтримку і бадьорий настрій своїх захисників.
Для бійців трьох військових підрозділів, які охороняють спокій на кордонах Херсонщини та Криму справжнє свято підготували грузини. Представники діаспори в місті Одеса приїхали великим танцювальним колективом, аби підбадьорити їх своєю запальною енергетикою. Польові умови танцюристам не стали на заваді - запевнив керівник ансамблю грузинського народного танцю «Сакартвело» Акакій Якобішвілі.
Свою підтримку українському народу висловив віце-консул Посольства Грузії в м. Одеса Іраклій Абесадзе.
Окрім, яскравого і пристрасного концерту військовослужбовці отримали вже традиційну гуманітарну допомогу речами та продуктами. Та, наприкінці програми їх ... Читать дальше »
Просмотров: 206 | Добавил: Ксана | Дата: 21.10.2014 | Комментарии (0)

Все це нагадує славнозвісну палату номер шість. В країні вибори і, як казав класик тут вже ''дурь каждого видна''. Важко сказати,чи може нормальна людина сприймати ці дурощі спокійно. Річ у тім,що у такому комфортному місті для проживання,як Херсон,бажаючи того чи ні-ми всі один про одного знаємо. Тому, не зрозуміло,як людина за якою тягнеться шлейф кримінальних справ хоче когось люструвати. І хто кому не це давав повноваження. Чи йому захотілось і він люструє, але ж завтра люструвати захочуть його-і це, до речі,буде правильно,пролюструвати тих,хто хоче люструвати. Запевняю,при такій постановці питання,завтра бажаючих не знайдеться. Але ж суспільство повинно ,не потилицю чухати,а питати з кожного. Інакше,чого Віктора Федоровича виганяли
Але перейдемо до справ місцевих. Відкрив програму кандидата,два речення прочитав і вже волосся дибом. ''Я доб'юся'', - декларує Андрій Яценко. А хто у місті не знає, що ''Андрій'' та''доб'юся''-слова антоніми. В принциповості та рішучості за всі ... Читать дальше »
Просмотров: 233 | Добавил: Ксана | Дата: 20.10.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 22 23 »
Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0