Среда, 08.05.2024, 06:07
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » Архив материалов


В'ячеслав Чорновіл, у своєму інтерв'ю каналу «112» ,назвав поразкою Президента призначення Арсенія Яценюка на посаду Прем'єр-Міністра. ''Якщо я говорив, що Тимошенко - народна артистка України, то Яценюк, без сумніву - заслужений'', - зазначив Чорновіл, пригадавши кар'єрний шлях Яценюка. Також, висловив занепокоєння щодо майбутніх реформ.
На політичному шоу Савіка Шустера виникла суперечка щодо створення суспільного телебачення. На репліку Єгора Соболева, що обласні телекомпанії є рудиментом, Шустер запзначив: люди неспроможні в умовах сьогодення сплачувати щомісячно 60 ривень за телебачення, а ТВ - це перш за все, дороге обладнання і технології. Підтримала Шустера і співачка Руслана, наголосивши, що малобюджетні компанії не зможуть конкурувати з провідними каналами, які фінансують олігархи, а це означає, що ... Читать дальше »
Просмотров: 590 | Добавил: Ксана | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)


Юля Володимирівна була не в гуморі під час підписання коаліційної угоди. Політологи пояснюють це низкою невірних кроків «леді Ю»: поїздка на Майдан, після звільнення, висунення кандидатуру на пост Президента, невиправдана риторика під час парламентських виборів. Політологи прогнозують, що блок Тимошенко, враховуючи невдачі та низький рейтинг, буде поводити себе дуже стримано і виважено, лише трохи «покусуючи» своїх опонентів. Змінив свій імідж і Олег Ляшко, «сховавши вила». Його політтехнологи, без сумніву мають таланта. Якщо раніше радили йому лементувати, то зараз готують для українців зовсім іншу картинку пана Ляшка.
Опозиційному блоку прогнозують спекуляції на соціальній тематиці і повний розбрат по інших питаннях, адже у блоці об'єдналися й ті, чий бізнес орієнтований на Росію, і ті, хто має бізнес-інтереси в ... Читать дальше »
Просмотров: 542 | Добавил: Ксана | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

Тимошенко ,зовні підтримуючи своїх партнерів по коаліції, все ж таки, буде чекати доки вони спіткнуться. Саме тому ''Батьківщина'' не делегуватиме своїх представників в уряд, відхрещуючись від відповідальності за майбутні негаразди. Політологи, схвально говорячи про задекларовані в угоді положення, все ж прогнозують їх провал, мотивуючи це нестачею коштів на реформи.
Просмотров: 531 | Добавил: Ксана | Дата: 24.11.2014 | Комментарии (0)

З початку року на херсонських прикордонників офіційно надійшло майже 200 скарг. Аби військовослужбовці краще запам’ятовували усі відомчі стандарти, Азово-Чорноморське управління прикордонної служби України виготовило спеціальні приписи про норми поведінки.



Чимало громадян, які перетинають в обидва боки кордон Херсонщини і Криму, їдуть на півострів за старою звичкою, як у сусідню область. Тож мають нині через це чимало проблем. З таких ситуацій беруть початок людські невдоволення і скарги, - кажуть прикордонники. Проте не заперечують і факт власних недоліків. Аби попередити нарікання, пропонують громадянам вказувати про їхні хиби у відповідній анкеті, - зазначив старший офіцер відділу прикордонного контролю Азово-Чорноморське управління прикордонної служби України Денис Цаплюк.
З початку року на ... Читать дальше »
Просмотров: 572 | Добавил: Ксана | Дата: 21.11.2014 | Комментарии (0)

«СТАРАННЯ» УЧАСНИКІВ ТОРГІВ АНТИМОНОПОЛЬНИМ КОМІТЕТОМ ОЦІНЕНО В 136 ТИС.ГРН.

Територіальне відділення оштрафувало ТОВ «ЮК – Інвест 1982» та ТОВ «Романов, Інк.», визнавши їх дії антиконкурентними.

Як показало розслідування Відділення, зазначені підприємства узгодили свої пропозиції під час участі у відкритих торгах по закупівлі послуг з поточного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, які проводилися Службою автомобільних доріг у Херсонській області січні 2012 року.
Поведінка претендентів під час участі у торгах була заздалегідь погодженою та не мала на меті ведення конкурентної боротьби. Документи на торги готувалися таким чином, аби забезпечити перемогу ТОВ «ЮК – Інвест 1982», з яким і укладено відповідний договір на загальну суму 11,6 млн.грн.
... Читать дальше »
Просмотров: 390 | Добавил: Ксана | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)


Надо обьеденяться-такой клич прозвучал из уст руководителя областной организации акинавского каратэ Годзюрю Артема Яковлева.Призыв провести совместные тренировки с представителями других видов восточных единоборств,нашёл отклик. 16ноября на базе клуба''Будокан'',те кто занимаются каратэ,айкидо и джиу джицу провели первые совместные тренировки."'узнать не только секреты мастерства других направлений и стать физически крепче,но,в первую очередь,просто познакомиться друг с другом,ведь мы занимаемся одним делом,ходим в одни залы,но ничего не знаем друг о друге и даже не здороваемся.Это не правильно'',-сказал Артем Яковлев.Он надеется,что подобные мероприятия станут традиционными и к ... Читать дальше »
Просмотров: 465 | Добавил: Ксана | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

Теруправлінням Держгірпромнагляду у Херсонській області розпочато спеціальне розслідування групового нещасного випадку зі смертельними наслідками на маломірному судні МБ-40 «Генічанин», з 43-річним капітаном та двома матросами, 42-х та 58-ми років. Постраждалі були працівниками колективного підприємства «Генічеський рибколгосп «Ревхвиля», зареєстрованого у місті Макіївка Донецької області.

Нещасний випадок стався 7 листопада поточного року, проте офіційне повідомлення від підприємства направлене до теруправління Держгірпромнагляду у Херсонській області з тижневим запізненням, що є порушенням Порядку розслідування нещасних випадків на виробництві.

За попередніми даними, 6 листопада бригада, згідно з рейсовим завданням, вийшла на промисловий вилов піленгасу в Утлюцький лиман (басейн Азовського моря). За словами рибалок, які перебували поряд з місцем промислу СМБ-40 «Генічанин», увечері судно стало на якір поблизу Бірючого острова, проте вранці не розпочало робот ... Читать дальше »
Просмотров: 407 | Добавил: Ксана | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)


Очень часто мы спешим по своим делам ,совсем не замечая что происходит вокруг нас и уж,тем более не поднимая головы.А стоило бы это сделать,ведь,как не странно,подняв голову вы увидите много интересного и красивого.Например,остатки былой роскоши,те маленькие фрагменты старого красивого города,которые ещё не успели разрушиться или ''облагородиться''современными''фасадами.
Просмотров: 321 | Добавил: Ксана | Дата: 18.11.2014 | Комментарии (0)



Как и до Революции Достоинства, руководство облсовета, очевидно в сговоре с руководством обладминистрации, перекрыли доступ херсонцев на сессию облсовета.
Об этом сообщают активисты херсонского Майдана, которые сегодня утром пытались попасть в зал заседаний.
«Нам сообщили, что не пустят в здание ОГА, так как это секретный (!) объект, а само заседание облсовета закрытое! И это сказали людям, которые в марте защищали здание ОГА, когда была опасность захвата его местными и заезжими сепаратистами», - рассказала женщина.
Напомним, что здание облсовета действительно имеет определенный статус, что связанно с режимом секретности и наличием спецсвязи, но в то же время, более полугода доступ на сессии облсовета был свободным.
Теперь же «человек Майдана» Андрей Путилов и любительница Януковича Тамар ... Читать дальше »
Просмотров: 324 | Добавил: Ксана | Дата: 14.11.2014 | Комментарии (0)


Українська держава прийняла таке рішення,бо ж у суспільстві була думка про те, що здійснюючи соціальні виплати,ми фінансуємо терористів. Тільки проблема в нашій країні така,що приймаючі рішення,ми ніколи не думаємо про те, як їх втілювати у життя. І де ті місця, куди зможуть виїхати старенькі,хто зможе забезпечити їх проїзд. Можливо,сепаратисти і використовують пенсії людей похилого віку,але, здається прості люди знову стали заручниками сумних обставин. А на запитання,чи є таке рішення визнанням того,що грошей в країні зовсім не має,чи то є просто відмовою від Донбасу - відповіді від урядовців ми навряд чи дочекаємось. Тож кожен має розуміти ситуацію на власний розсуд.
Просмотров: 225 | Добавил: Ксана | Дата: 13.11.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 22 23 »
Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0