Воскресенье, 19.05.2024, 19:43
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2014 » Ноябрь » 10 » Вулицю відремонтували завдяки МИКОЛІ ДМИТРУКУ.
18:40
Вулицю відремонтували завдяки МИКОЛІ ДМИТРУКУ.

Підпис до фото: Сходка мешканців південної частини Великої Лепетихи із Галиною Зінченко - помічником народного депутата України Миколи Дмитрука

Ми боїмося чинити добро, тому що не впевнені, що нам за це віддячать. Хотілося би скинути ці обмеження і просто робити добро - безкорисливо, не сподіваючись на вигоду. Адже від цього можна отримати велику, безмежну радість. І найщасливіші ті люди, хто вміє допомагати іншим по волі своєї душі.

Звичайно, можна бути народним депутатом з волі випадку чи тверезого розрахунку, але, на щастя, не перевелися інші люди. Близько півсотні мешканців південної частини селища Велика Лепетиха прийшли на сходку, порадіти один за одного та подякувати депутату Верховної Ради України 7 скликання Миколі Дмитруку за те, що він вирішив їхню наболілу роками проблему та відремонтував вулицю Чапаєва. Ще до недавнього часу дорога мала вельми жалюгідний вигляд – ями, баюри, словом, не пройти не проїхати. Ситуація дійшла до критичної межі - мешканці згадували жахливі подробиці пересування цим маршрутом, і замурзані в багнюці діти – лише невелика частина того, з чим доводилося їм стикатися довгі роки.
Тож під час виборчої кампанії великолепетисьці шукали порятунку у свого депутата. Микола Дмитрук не відмовив, лише попросив почекати кінця передвиборчих перегонів, аби не порушувати законодавство, яке допомогу під час виборів, кваліфікує, як підкуп виборців. Попри те, що офіційно Миколі Іллічу потрапити до Парламенту 8 скликання не вдалося, про свої обіцянки він не забув. Від депутатського слова до депутатського діла - пройшло небагато часу. На ремонт вулиці Чапаєва Микола Дмитрук дістав із власної кишені 30 тисяч гривень – і робота закипіла. Організації ремонтних робіт немало посприяв голова райради Папуша Д.С. Безпосередні роботи виконав «Великолепетиський райавтодор» (керівник Федоришин О.А.) КАМАЗи. Для оновлення дорожнього покриття були задіяні 2 КАМАЗи, грейдер і каток для рівномірного розгортання спеціальної суміші.
Нині пройтися вулицею Чапаєва у Великій Лепетисі – вже за радість. Мешканці південної частини Великої Лепетихи, через помічника народного депутата у районі Галину Зінченко, від душі подякували Миколі Дмитруку за те, що він щиро перейнявся їхніми нагальними проблемами, які вони не в змозі були без нього вирішити.
Просмотров: 358 | Добавил: Ксана | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0