Среда, 08.05.2024, 09:00
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » Архив материалов

Многие херсонцы, увидев в понедельник, в 10 часов утра, шумную толпу под облгосадминистрацией - удивились, что опять не так? ... Читать дальше »

Просмотров: 352 | Добавил: Ксандр | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)

Пересмотр цены на проезд в общественном транспорте-вопрос, который давно будоражит всех. Дорожает бензин и от этого никуда не дется. Но вот, интересное дело, у перевозчиков на цены есть свои очень "неожиданные" взгляды. То они хотят их поднимать, то тормозят в этом вопросе. ... Читать дальше »

Просмотров: 250 | Добавил: Ксандр | Дата: 01.08.2014 | Комментарии (0)


«Вести» выяснили все об экипировке бойца
Очередная волна мобилизации, которую объявили неделю назад, поставила украинцев, которым уже пришли повестки, перед непростым выбором. И он не столько в том, идти или не идти служить (этот выбор многие наши мужчины делают для себя еще до того, как получат бумажку из военкомата), сколько в том, как обеспечить свою безопасность. Ведь согласно многочисленным сообщениям, бойцов, кроме формы и оружия, больше ничем не обеспечивают.
Особенно жалуются на отсутствие нормальной обуви, бронежилетов, касок, а также лекарств. Также есть много сообщений об ужасных бытовых условиях: не на чем спать, а есть приходится чуть ли не ... Читать дальше »
Просмотров: 423 | Добавил: Ксана | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

На Херсонщині активізувалися кліщі. Спеціалісти пов’язують це з вологим, як для південної області, початком літа. Лише у липні за допомогою до медиків звернулися близько 50 людей, які стали жертвами павукоподібних кліщів, серед яких зустрічаються потенційні рознощики енцефаліту. Серед постраждалих курортники і ті, хто полюбляє бувати на природі.
 


Умови півдня для кліщів досить сприятливі. Останніми роками їх популяція активно розмножується, стверджують ентомологи. А в облсанепідслужбі додають, що кількість звернень з приводу укусів кліщів постійно збільшується. Укуси кліщів загрожують людині досить неприємними хворобами, інколи навіть з летальним кінцем. Спричинити хворобу може не кожен кліщ, але знешкодити треба кожного. Що раніше кліща буде видалено, не пізніше, ніж за 48 годин, то менша й ... Читать дальше »

Просмотров: 309 | Добавил: Ксана | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

Учасники автопоїзду – представники релігійних і громадських організацій, які вирішили об’єднати свої зусилля в наданні допомоги вимушеним переселенцям і підтримці військових, які захищають країну від агресора. Сьогодні автопоїзд зробив зупинку у Херсоні.


Коли країна у небезпеці, на задній план мають відходити особистісні інтереси і політичні розбіжності. Як це має виглядати на практиці продемонстрували представники багатьох релігійних конфесій та громадських організацій України. 30 липня вони разом виїхали із Дніпропетровська. Наступна зупинка Херсонщина. За останні місяці область показала себе територією довіри, спроможною прихистити тих, хто вимушено покинув домівки і об’єднатися заради допомоги. Не забувають херсонці про армію і продовжують підтримувати солдат не лише продуктами харчування, а ... Читать дальше »
Просмотров: 354 | Добавил: Ксана | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

Кабмин разработал сценарий сокращения контролирующих органов исполнительной власти. На вчерашнем совещании под руководством вице-премьера, министра регионального развития, строительства и ЖКХ Владимира Гройсмана было решено создать рабочую группу при Кабинете министров. Она будет заниматься подготовкой необходимых изменений в действующее законодательство.

Как сообщил Капиталу источник в аппарате Кабмина, первое заседание группы запланировано на понедельник. «Первоочередная задача — выработать в краткие сроки новый функционал и структуру контролирующих органов. На следующей неделе должны быть первые результаты», — уточнил советник Владимира Гройсмана Юрий Буца. Только после этого, по его словам, можно будет подсчитать возможную экономию для бюджета и насколько сократится численность ревизоров.

Предварительный план действий по реформированию контролирующих органов правительство уже разработало. Согласно ему планируется ликвидировать Госценинспекцию. Мониторинг ц ... Читать дальше »
Просмотров: 293 | Добавил: Ксана | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк - як кіт Шредінгера. Він і "живий" і "мертвий" одночасно. Минулого четверга Яценюк заявив про свою відставку, а рішенням Кабінету міністрів виконання повноважень прем'єра було покладено на Володимира Гройсмана.
Але це не завадило Яценюку не просто брати участь у засіданні уряду цього понеділка, але й виступати з питань порядку денного.
При цьому сама процедура покладення обов'язків на Гройсмана здивувала навіть підлеглих Яценюка. Так, в експертному висновку секретаріату уряду до цієї постанови вказано, що Кабмін вийшов за межі своїх повноважень. Тому міністр Кабінету міністрів Остап Семерак завізував постанову про покладення на Гройсмана обов'язків із зауваженнями.
Остаточно питання відставки Яценюка має бути вирішено 31 липня на закритому засіданні Верховної Ради.
Свій рішення піти з посади Яценюк пояснив відмовою парламенту підтримати законопроект про наповення бюджету за рахунок підвищення податків та інших зборів. Паралельн ... Читать дальше »
Просмотров: 334 | Добавил: Ксана | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

Пожалуй, самой «горячей» точкой на территории относительно спокойной Херсонской области, последние несколько месяцев  является село Днепровское, Белозерского района. Подробное описание противостояния, что, то затухает, то разгорается с новой силой, заняло бы несколько десятков страниц печатного текста . Вкратце можно сказать, что бывшего директора данного  аграрного гиганта, Силецкого В.П., было отстранено от управления фирмой. Причиной смены правления стало недовольство рабочих, что постоянно жалуются  на маленькую зарплату, отсутствие выходных и т.д. и т.п. – в общем, стандартный набор требований любого работника. Все зло, считают днепровчане, исходит именно от Виктора Петровича, что правит безраздельно уже несколько десятков лет. За его непомерные труды, он даже был удостоен звезды Героя Украины, о чем любит часто и в подробностях рассказывать. С тех пор слово «герой» в рядах его подопечных стало носить негативный окрас.
Конечно ... Читать дальше »

Просмотров: 315 | Добавил: Ксандр | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)


Колегія Херсонського обласного територіального відділенням АМКУ визначилися у справах, розпочатих відносно надавачів послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – КП «Дніпровський», КП «Таврійський» та ТОВ «Шумен».
Як встановлено Відділенням, КП «Дніпровський» та ТОВ «Шумен», не дотримуючись приписів чинного законодавства, надають послуги переважній чисельності споживачів за відсутності укладених договорів про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та не вживають дієвих заходів щодо їх укладання.
Це може призвести до ущемлення інтересів споживачів, оскільки КП «Дніпровський» та ТОВ «Шумен» не визначило, як коло своїх обов’язків та відповідальність пр ... Читать дальше »

Просмотров: 327 | Добавил: Ксана | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

Досліджуючи людську душу православна церква, в першу чергу, опирається на свої основні джерела - святе письмо Старого і Нового Завіту та інші документи, в якому Бог говорить про себе і про людину. Зокрема, в «Основах соціальної концепції української православної церкви» сформульовані запитання і відповіді, які спонукають особистість зрозуміти себе вповні. Настоятель церкви різдва Богородиці міста Херсон священик Валентин Гороховський приводить рядки: «В одному із розділів йдеться про війну і мир. Тут ми читаємо церковне визначення війни. Вона є фізичний прояв прихованої духовної недуги людства, братовбивчої ненависті. У «КНИЗІ БУТТЯ» в 4 розділі ми знаходимо, як сталася та перша війна і те перше вбивство. Як не дивно, це було між двома рідними братами Каїном і Авелем - один тато, одна ... Читать дальше »

Просмотров: 374 | Добавил: Ксана | Дата: 29.07.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 »
Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0