Понедельник, 20.05.2024, 02:48
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2014 » Август » 22
Херсонська область розташована у найбільш посушливій зоні півдня України, де значна кількість площ за метеорологічними показниками належить до сухого степу і тільки за умов розвитку меліоративного комплексу області можливо отримувати стабільні урожаї сільгоспкультур.
Запорукою стабільного та поступового розвитку області в цілому та аграрної галузі зокрема може стати відновлення систем водної інфраструктури і поліпшення водопостачання сільського населення та сільськогосподарського виробництва, що позитивно вплине на продуктивність праці, розмір і передбачуваність урожаїв сільськогосподарських культур.
Однією із проблем ефективності зрошення є незадовільний технічний стан зрошувальних систем, відсутність водозабезпечення сіл, низька якість питної води, застарілі технології поливу.
Відновлення систем водної інфраструктури та поліпшення водопостачання сільського населення, навіть за наявності розробленої проектно-кошторисної документації на розвиток окремих об’єктів во ... Читать дальше »
Просмотров: 410 | Добавил: Ксана | Дата: 22.08.2014 | Комментарии (0)



Із 1 квітня 2014 року орендна плата за землі державної та комунальної власності не може бути менша за 3 % і більша за 12 % нормативної грошової оцінки землі. Мінімальний розмір орендної плати за землі сільськогосподарського призначення вже не обмежений розміром земельного податку. Орендна плата для цих категорій земель не може бути менша за 3 % грошової оцінки землі (як і для решти категорій земель). Яка ситуація в районі зі зміною орендної плати за землі запасу та резервного фонду, що необхідно найближчим часом зробити, аби впорядкувати документально ці питання, ми дізнавалися в начальника відділу Держземагентства в Горностаївському районі Дениса ПАЩИНИ.

– Денисе Вікторовичу, чи відповідають новим вимогам Податкового кодексу України укладені сільськими радами договори оренди?

–­ На сьог ... Читать дальше »
Просмотров: 276 | Добавил: Ксана | Дата: 22.08.2014 | Комментарии (0)

В стране война, казна пуста. Что в таком случае делают патриотически настроенные граждане? Усердно работают на благо Родины и ,уж точно, не создают конфликтов на ровном месте.Совсем другое дело, когда скандал хорошо проплачен.....
В конце прошлой недели, в городе, начали появляться листовки, призывающие к ''свержению'' директора Центрального рынка Александра Юсифова. Больше всего ,таким воззванием, были удивлены торгующие на том самом Центральном рынке. Никаких претензий к руководству, тем более, каких-то иных конфликтов на рынке нет. Стабильно, чисто, удобно и для покупателей, и для продавцов, цены ниже чем на других рынках....Херсонская самооборона два часа ходила по территории предприятия в поисках недовольных торговцев-таковых не обнаружили.Есть большая претензия по поводу низкой покупательской способности народонаселения,но это ,точно,не к Юсифову.
А суть проблемы, как не печально, очень проста, кто-то ''под шумок'' решил прибрать предприятие. Только, вот,не на ту ло ... Читать дальше »
Просмотров: 326 | Добавил: Ксана | Дата: 22.08.2014 | Комментарии (0)



Андрей Путилов ещё не губернатор, а херсонский люд уже активно обсуждают его первые шаги на новом месте. Никто не сомневается,Путилов приберет к рукам ''Палладу'', а потом за 10мил.$продаст агрофирму ''Белозерский'', т.е. сделает то, что не успел Одарченко. Что ж, остаётся пожить и посмотреть, так ли страшен Путилов, как о нем говорят....
Просмотров: 276 | Добавил: Ксана | Дата: 22.08.2014 | Комментарии (0)

Мы все чаще говорим,что патриотический дух с стране вырос.Это не может не радовать.Мы носим украинскую символику,украшаем сваи дома и машины.Красиво,душевно и очень правильно.Только есть здесь одно''НО''...
Патриотизм это не слова и не только символика,это,прежде всего,поступки.
Известный херсонский бизнесмен категорически не пьёт российскую водку(молодец),но успешно продаёт свою агропродукцию москвичам,говорит это же бизнес.Сергей Черевко ,на глазах у всего города,сам лично,красит забор в цвета национального флага(опять молодец),но на выходные обязательно в Крым,а как же поддержать местные курорты?
И так во всем и в этом мы все.Может хватит кричать о патриотизме укутываясь в национальные флаги,думать и делать надо как патриот,тогда,глядишь и жизнь измениться.
Просмотров: 340 | Добавил: Ксана | Дата: 22.08.2014 | Комментарии (0)

У селі Ольгиному трапився, мабуть, рідкісний для Горностаївського району випадок – сільський голова Сергій Ільюх добровільно відмовився від своєї посади.

С. Ільюх балотувався на посаду Ольгинського сільського голови 2010 року й, отримавши підтримку виборців, переміг своїх опонентів. І ось, не діждавшись нових виборів, він написав заяву про складання ним повноважень сільського голови.

7 серпня 2014 року депутати сільської ради розглянули заяву й одноголосно ухвалили рішення клопотати перед Верховною Радою України про призначення позачергових виборів Ольгинського сільського голови. Заяву розглядали без присутності С. Ільюха – він не з’явився на сесію.

За словами першого заступника голови райдержадміністрації Д. Ляхна, який брав участь у роботі сесії Ольгинської сільської ради, причиною добровільної відставки сільського голови (як він сам сказав у попередній розмові з Д. Ляхном),є те, щойому важко працювати, бо немає належної підтримки. Від кого – не ... Читать дальше »
Просмотров: 276 | Добавил: Ксана | Дата: 22.08.2014 | Комментарии (0)

2014 рік ознаменований моторошними ювілеями: 1 серпня минуло 100 років від початку Першої світової війни, а 1 вересня сповнюється 75 років від початку Другої світової. Загалом у цих двох війнах найкривавішого ХХ століття загинуло понад 65 млн. людей.

І ось через три чверті століття третя світова починає стукати у двері. Тепер уже лише одна імперія з колишніх трьох стала переглядати карту повоєнної Європи, не задумуючись, що в разі найгіршого розгортання подій сконає так, як дві попередні. Нині знову українці змушені зі зброєю обороняти незалежність від зовнішніх зазіхань, ламати імперські плани іншої країни.

«Переконаний, що українці з притаманними їм волелюбством і патріотизмом зуміють відстояти свою державу, відновити та захистити її територіальну цілісність», – сказав Президент України з нагоди 100­річної дати від початку Першої світової війни.

Сумнівів уже немає ні в кого – Україна переможе. Тисячі солдатів і офіцерів нині на передовій зі збро ... Читать дальше »
Просмотров: 314 | Добавил: Ксана | Дата: 22.08.2014 | Комментарии (0)

Исполком утвердил выделение более двух миллионов гривен на борьбу с амброзией(кто знает-поздно),на озеленение(для сведущих-на городских клубах растут, в основном,однолетние растения,их высаживают весной),а также на спил сухих веток(тут без комментариев-это ооочень дорого).За глаза,эти деньги,члены исполкома называли карманными деньгами Сальдо.Было понятно,что по назначению пойдёт от силы 10%.?Вот Владимир Васильевич уже другой,а карманные деньги по ''назначению'' в карман,правда другой.Херсонцам от этого легче?
Просмотров: 247 | Добавил: Ксана | Дата: 22.08.2014 | Комментарии (0)

Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0