Понедельник, 20.05.2024, 00:42
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2014 » Август » 13
Почему все складывается не так, как хочется? Вопрос, который украинцы задают себе из года в год, покупаясь на очередные предвыборные обещания и, снова, и снова попадая впросак.
Во время предвыборной гонки, лучшие друзья становятся врагами, распадаются семьи, а в результате, оказывается, что ошибались все.
И, снова, возникает вопрос - как сделать выбор правильно? Ответ прост и звучит как старая математическая формула, из учебника младших классов -от перестановки мест слагаемых сумма не меняется. Значит, для того, чтобы получить другой результат - просто нужны другие слагаемые.
Мы выбираем политиков исходя из личной симпатии, понравившихся тезисов, а так же актерского мастерства того или иного персонажа. При этом, не отдавая себе отчёт, что каким бы ни было лицо, оно будет преследовать только свою собственную цель и до вас, и ваших проблем, как только закончатся выборы, ему точно не будет никакого дела.
Получается, выхода нет? Народная мудрость утверждает, что ... Читать дальше »
Просмотров: 320 | Добавил: Ксана | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)

Он был на Майдане, а сейчас пришёл попрощаться, через несколько дней едет в АТО. Ему ещё нет тридцати. Он молод и успешен. У него есть свой бизнес, и он успел поработать на серьёзных руководящих должностях.
Но в феврале он был ТАМ. Говорит, что не мог поступить по-другому.
Ему ,откровенно, не нравиться то, что происходит в стране. Он знает по чем продаются должности и какие откаты получают чиновники. Он отдаёт себе отчёт в том, что это сегодняшний день, но упорно продолжает верить в справедливость.
У него нет сожаления о том, что все произошло именно так. Он с горечью вспоминает бывшего губернатора на ''левом''джипе и два десятка уволенных гаишников, которые поплатились за чрезмерное любопытство.
Он не скрывает, что территориальный батальон-это не только патриоты но и те, кто имеет очень тёмное криминальное прошлое, по очень''паршивым''статьям-разбой, грабеж, изнасилование...
Он помнит, это было недавно, когда самооборона приходила к зажравшимся чинов ... Читать дальше »
Просмотров: 309 | Добавил: Ксана | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)

Інтронізація нового глави УПЦ МП відбудеться 17 серпня
Главою Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) за результатами другого туру голосування обрано митрополит Чернівецький і Буковинський Онуфрій – передає http://ipress.ua

Митрополит Онуфрій. Фото: news.liga.net

Додамо, що сьогодні в першому турі голосування перемогли нинішній місцеблюститель УПЦ МП - митрополит Онуфрій, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній (Паканич) і митрополит Вінницький і Барський Симеон (Шостацький).
Митрополит Онуфрій отримав 48 голосів, а керівник справами церкви, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній - 25.
Голосування було ... Читать дальше »
Просмотров: 270 | Добавил: Ксана | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)


Росія вже блокує соки і молоко України
Міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка заявив, що Україна може запровадити розширений ветеринарний та фітосанітарний контроль, що по суті буде блокуванням російських продукті - передає вhttp://ipress.ua.
"Щодо застосування санкцій, то у нашій галузі сформульовано наступним чином. Ми виступаємо за розширений ветеринарний та фітосанітарний контроль з метою забезпечення постачання на територію України з боку РФ продуктів належного рівня якості", – розповів він на брифінгу, інформує кореспондент iPress.ua.
Він також розповів про те, що означає "розширений контроль".
"Що таке розширений контроль, я думаю, для багатьох це не є новина. Росія під словом розширений контроль фактично прикриває повне блокування доступу на свій ринок українсько ... Читать дальше »
Просмотров: 314 | Добавил: Ксана | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)


Про це неодноразово запитують люди, і не лише ті, хто любить подорожувати. Багато хто їздить за кордон у пошуках заробітків. Безвізовий в’їзд до країн Європи – це був один із аргументів євромайданівців щодо необхідності підписання Угоди про асоціацію України з ЄС. Нарешті, хоча й з великою жертовністю людей, Угода підписана.
Голова представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський заявив, що вже до кінця нинішнього року Україна може отримати безвізовий режим з ЄС.
Водночас, перший заступник міністра закордонних справ Наталія Галібаренко зауважила, що не може спрогнозувати, коли ЄС ухвалить рішення про запровадження безвізового режиму для українців.«Що стосується термінів, то я не прибічник якихось дедлайнів, оскільки це питання залежить не лише від України. У самому Європейському Союзі непрості й досить три ... Читать дальше »
Просмотров: 348 | Добавил: Ксана | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)


За інформацією Держземагенства на Херсонщині функціонують 2762 фермерських господарства, які розділили між собою 282,2 тисячі земельних угідь. У середньому на одне підприємства припадає 102,2 га землі, з них 99,4 га – це сільськогосподарські угіддя і 93,2 тисячі га – пасовища. У власності членів фермерських господарств перебуває 35,13 тисяч га сільгоспугідь, в оренді – 200 тисяч га, в постійному користуванні – 47,1 тисяча га.
Із загальної кількість земель, які використовуються в області, сільськогосподарські угіддя складають 274,6 тисяч га., в тому числі пасовиська – 257,3 тисяч га.
Просмотров: 338 | Добавил: Ксана | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)

Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0