Воскресенье, 19.05.2024, 21:16
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2014 » Ноябрь » 27


Хліб селянин ніколи не отримував легко. Не виняток і нинішній – хлібороби району, попри несприятливі погодні умови, виростили кращий ніж торік урожай і заслуговують на повагу. Втішатися б хліборобам. Але їм нині доводиться думати про майбутній ужинок. Та чи вистачить коштів посіяти, доглянути, зібрати? Хотілося про це дізнатися в них. Втім, не вдалося. Тож спробую скласти розповідь із того, що чула від сільгоспвиробників на сесіях, нарадах під час невимушених бесід.

Останнім часом сільгоспвиробники скаржаться, що на землі нічого не заробиш: скільки в неї не вкладай, то ціни на пальне та добрива все «з’їдять», або ж негода нанівець може знищити результати виснажливої селянської праці. Тому й не завжди хочуть аграрники говорити на мікрофон про свої справи. Напередодні професійного свята працівників сільс ... Читать дальше »
Просмотров: 730 | Добавил: Ксана | Дата: 27.11.2014 | Комментарии (0)



Те, що соцпрацівник – не професія, а покликання, своїм прикладом доводить Світлана ФОМЕНКО. Вона має ті якості, без яких неможливо працювати в цій сфері. Її бажання віддавати людям добро, милосердя, безкорисливість та чуйність – це ті риси, які завжди мають бути притаманні людям, які працюють в соціальній сфері. І хоч неможливо замінити сім’ю одинокій людині, та спробувати зробити все можливе, щоб вона не почувалася самотньо – завдання таких, як Світлана Володимирівна.

Ще юною, з 1989 року, С. Фоменко почала працювати в Каїрському будинку­-інтернаті при відділенні соціальної допомоги з обслуговування пенсіонерів удома. Після реорганізації відділення продовжила працювати у вже оновленому територіальному центрі.

Її щедре та милосердне серце завжди відкрите для стареньких, немічних і нужденни ... Читать дальше »
Просмотров: 666 | Добавил: Ксана | Дата: 27.11.2014 | Комментарии (0)



Во время отработки оперативной информации, по перекрытию каналов поступления в охраняемую зону наркотических веществ, сотрудниками оперативного отдела Херсонского следственного изолятора управления ГПтС Украины в Херсонской области осуществлен досмотр передачи на имя осужденного З., поступившей от гражданина С.
При тщательном осмотре вещей, что находились внутри передачи, в подкладке пояса брюк обнаружен и изъят медицинский бинт, пропитанный неизвестным веществом коричневого цвета с запахом уксуса.
По факту обнаружения неизвестного вещества работниками Херсонского следственного изолятора вызвана оперативно-следственная группа Суворовского РО ХГУ УМВД Украины в Херсонской области и составлены соответствующие материалы.
Изъятый бинт направлено на исследование в научно-исследовательский экспертн ... Читать дальше »
Просмотров: 676 | Добавил: Ксана | Дата: 27.11.2014 | Комментарии (0)

Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0