Среда, 08.05.2024, 15:01
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2014 » Ноябрь » 27 » Ті, хто не цурається подати руку допомоги.
13:41
Ті, хто не цурається подати руку допомоги.


Те, що соцпрацівник – не професія, а покликання, своїм прикладом доводить Світлана ФОМЕНКО. Вона має ті якості, без яких неможливо працювати в цій сфері. Її бажання віддавати людям добро, милосердя, безкорисливість та чуйність – це ті риси, які завжди мають бути притаманні людям, які працюють в соціальній сфері. І хоч неможливо замінити сім’ю одинокій людині, та спробувати зробити все можливе, щоб вона не почувалася самотньо – завдання таких, як Світлана Володимирівна.

Ще юною, з 1989 року, С. Фоменко почала працювати в Каїрському будинку­-інтернаті при відділенні соціальної допомоги з обслуговування пенсіонерів удома. Після реорганізації відділення продовжила працювати у вже оновленому територіальному центрі.

Її щедре та милосердне серце завжди відкрите для стареньких, немічних і нужденних. І не важливо, якої саме помочі вони потребують – втішного слова чи матеріальної підтримки, допомоги у владнанні нагальних проблем чи просто вміння поділити радість чи горе – Світлана Володимирівна завжди готова бути поруч. Для неї немає чужого болю чи смутку – сприймає їх, як власні.

Як говорять колеги­-жінки, більшу частину свого часу Світлана Володимирівна проводить на роботі. Навіть вихідними навідується до своїх підопічних. Адже незабаром зима – роботи багато: кому потрібно вугілля занести, кому подвір’я прибрати, харчів закупити, дров нарубати тощо.

На цю милу жінку чекають 10 одиноких громадян похилого віку зі своїми проблемами, труднощами та неміччю, а вона з ними, мов із рідними: приголубить, поспівчуває, підтримає і всюди встигає.

Люди, яким допомагає С. Фоменко,вдячні соцпрацівниці. Навіть ті, хто вперше приходить по допомогу, обирають саме цю жінку як найкращу в своїй роботі. Світлана Володимирівна неодноразово отримувала подяки й грамоти від керівництва установи та райдержадміністрації. Та й у колективі жінку поважають. Вона перший порадник для колег, за потреби й підсобить, чим зможе.
http://silnov.org.ua
Просмотров: 665 | Добавил: Ксана | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0