Понедельник, 20.05.2024, 08:17
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2014 » Сентябрь » 11
По центральным телеканалам прошла информация о тысячи украинских солдат,которые нуждаются в протезировании.Так же говорилось о выделенной на эти цели сумме-600мил.гривен и готовящемся,ещё одном денежном поступлении.Арифметика выходит очень простой-разделить шестьсот миллионов на тысячу нуждающихся солдат,упуская даже ещё одну сумму.....Посчитать не сложно...Только,пока деньги на протезы собирают волонтеры...кому попадают государственные средства..?Или ведущий ошибся зачитывая информацию?
Просмотров: 307 | Добавил: Ксана | Дата: 11.09.2014 | Комментарии (0)

Теруправління Держгірпромнагляду взяло участь у перевірці прокуратурою Цюрупинського району Херсонської області правомірності розміщення та функціонування атракціонів в місцях масового відпочинку дітей у м. Цюрупинськ, а саме, немеханізованого обладнання, розміщеного на дитячих ігрових майданчиках.

Під час обстеження виявлено ряд порушень Правил будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки. Зокрема більшість з перевірених майданчиків захаращені сміттям та сторонніми предметами, мають нерівності, вибоїни. У багатьох випадках металеві конструкції гойдалок знаходяться в аварійному стані, частково демонтовані, мають не зачищені зварні шви, зазубрини, відколи та інші пошкодження. В окремих випадках у зонах гойдалок наявні перешкоди, місця приземлення гойдалок та гірок не обладнані ударопоглинальним покриттям тощо.

Довідки щодо виявлених порушень вимог безпеки утримання та експлуатації обладнання дитячих майданчиків міста надіслано до прокуратури Цюрупинсько ... Читать дальше »
Просмотров: 318 | Добавил: Ксана | Дата: 11.09.2014 | Комментарии (0)

В самом центре города,возле ХДУ,прохожие удивлено останавливались и начинали искать,чем бы запечатлеть это чудо.В нашем городе бывали случаи,когда деревья цвели не во время,на то были и свои обьяснения,например,аномально тёплые зимы,но чтобы на дереве одновременно были и плоды ,и цвет-это точно чуда.Причём,удивительно,что преобразились так каштаны не по всему городу,а только в некоторых местах.Похоже природа чудит и у неё есть с кого брать пример.
Просмотров: 316 | Добавил: Ксана | Дата: 11.09.2014 | Комментарии (0)

На Херсонщині формують добровольчі підрозділи для захисту області від імовірного вторгнення. Хоча 3 хвиля мобілізації офіційно завершена, жителі області продовжують приходити до військоматів. За тиждень туди прибули півтори тисячі громадян, які мають бажання записатися до загонів оборони та роти охорони. Херсонці готові до захисту свого краю. Зараз усі добровольці проходять медкомісію Поряд із чоловіками й жінки. Добровольців вчитимуть влучно стріляти та надавати першу медичну допомогу, захищатися в рукопашному бою, працювати в розвідувально-диверсійних групах.
На околицях Нової Каховки, яка розташована за 70 кілометрів від Кримського півострова добровольці вже риють окопи спільно із армійцями. Як з боку Маріуполя, так і півострова. Щоближче до півострова, то міцніші споруди. Їх додатково облаштовують протитанковими ровами. На цій фортифікаційній лінії працюють військові із мотострілецьких, танкових частин та протиповітряної оборони
Просмотров: 310 | Добавил: Ксана | Дата: 11.09.2014 | Комментарии (0)

Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0