Воскресенье, 19.05.2024, 20:06
Приветствую Вас Гость | RSS

Главная » 2014 » Июль » 24 » Отрадокам’янці «б’ють чолом» до губернатора.
20:06
Отрадокам’янці «б’ють чолом» до губернатора.

Певна частина мешканців Бериславського району, безумовно, раділа, коли 4 роки тому в район зайшло ТОВ СП «Нібулон». Це тобі і нові робочі місця, і відрахування у бюджет, і певна підтримка, як громадам, так і конкретним людям. Та, можливо «обіцянки – цяцянки» до когось і доходять, а от у жителів с.Отрадокам»янка від інвестора лиш клопоти. Про що й поінформували листом голову Херсонської ОДА Юрія Одарченка. У разі, якщо до них не дослухаються, обіцяють бунт.

 

Голові Херсонської ОДА

Ю.В.Одарченко

мешканців с.Отрадокам»янка

Бериславського району

 

ЗАЯВА

З 2010 року, особливо в сезон збирання зернових, великотонажні машини з зерном, для очікування розвантаження, постійно проїжджали та зупинялися на території села, а саме на вул.Леніна, з обох сторін дороги, чим спричинили псування дорожнього покриття та незручності (пил, бруд, відходи життєдіяльності водіїв, гуркіт та шум, як в денний, так і в нічний час), для мешканців села, будинки яких знаходяться на вказаній вулиці. При цьому водії порушували п.п г п. 22.3 та п.п. а,б,г п.26.2. ПДР України.

Наприкінці червня 2014 року голова сільради с.Отрадокамянка В.М.Тахтамиш та директор ПАТ» Каменський» О.А.Голубничий звернулися до офісу ТОВ СП «Нібулон» у с.Козацке. У результаті перемовин вдалося добитися, аби автомобілі фірми рухалися іншим шляхом. Також в «Нібулоні» запевнили, що буде проведено ямковий ремонт дороги. До сьогодні ніяких робіт не проведено. Дорожнє покриття по вулиці Леніна продовжує спричиняти незручності, а місцями неможливість руху при виїзді транспортних засобів загального користування (рейсових автобусів Миколаївка-Нова Каховка), транспортних засобів ПАТ «Кам´янський», який знаходиться на території Одрадокам´янської сільської ради (машини, які здійснюють перевезення винограду на переробку до виноробного заводу), приватного транспорту в бік траси Берислав-Херсон та через селище Козацьке в бік Нової Каховки, Каховки та інших населених пунктів.

Просимо Вашого сприяння і впливу на ТОВ СП «Нібулон» щодо вирішення питання з відновлення дорожнього покриття по вулиці Леніна с.Отрадока»янка Бериславського району, руйнування якого спричинене великовантажним транспортом вказаного товариства.

У випадку, якщо наше прохання залишиться без уваги, мешканці села будуть змушені піти на крайні міри та перекрити дорогу.

 

22.07.14

Просмотров: 292 | Добавил: Ксандр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Цитата дня
Думай думая
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наш опрос
Интересен ли Вам сайт?
Всего ответов: 6
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0